Skoči na glavno vsebino

V petek, 16. novembra 2018, smo obeležili Dan slovenske hrane – Tradicionalni slovenski zajtrk, katerega namen je opozoriti ljudi o pomenu oskrbe prebivalstva s kakovostno hrano iz lokalnega okolja ter jih spodbuditi k pridelovanju in kupovanju le-te. Na ta dan smo otrokom in zaposlenim za zajtrk ponudili med, kruh, maslo, mleko in jabolka pridelano na slovenskih kmetijah.

Od 12.11.2017 do 16.11.2018, smo v jedilnik vključili slovenske narodne jedi ter v tem tednu pripravili »Teden slovenskih narodnih jedi«.

Dejavnosti v skupinah smo obogatili:

  • Z OBLIKOVANJEM PLAKATOV NA TEMO ZDRAVA PREHRANA – ČEBELE
  • Z OGLEDOM VIDEO POSNETKA »KRANJSKA ČEBELA«
  • Z GIBALNO PLESNIM IZRAŽANJEM OB GLASBI, S PRIPEVANJEM IN PETJEM PESMI
  • Z OKUŠANJEM SADJA – IZDELOVANJEM SADNIH NABODAL
  • S PRIPRAVO ČAJANKE – OKUŠANJE: SLADKO, KISLO…

Orodna vrstica za dostopnost

Spletišče uporablja le piškotke, ki so potrebni za delovanje storitve. Politika zasebnosti
Politika zasebnosti