Skoči na glavno vsebino

Sepa direktne obremenitve – trajniki

Obveščamo vas, da je na  podlagi Zakona o plačilnih storitvah možno izvajanje direktnih bremenitev po pravilih SEPA (krajše SDD), ki omogočajo enoten način plačevanja v Evropski uniji. SDD se izvajajo na podlagi soglasja med prejemnikom plačila in plačnikom; namenjena so plačevanju ponavljajočih se obveznosti in enkratnih plačil.

Na spletni strani smo pripravili obrazec za otvoritev trajnika  oz. izdajo Soglasja za SEPA direktno obremenitevki ga, v kolikor se želite vključiti v sistem, natisnjenega in izpolnjenega prinesete v računovodstvo Vrtca Anice Černejeve, Kajuhova ulica 5. Sprejemali bomo samo pravilno izpolnjene in podpisane obrazce. Obrazec Soglasje za SEPA direktno obremenitev lahko dobite in izpolnite tudi na upravi vrtca. Za ureditev SDD prinesite s seboj bančno kartico.

Direktne obremenitve bomo izvajali enako kot do sedaj, to je 18. v mesecu. Plačnik je dolžan pravočasno zagotoviti zadostno kritje na svojem TRR za poravnavo računa vrtca. Vrtec bo vsak mesec z računom pisno obvestil svoje plačnike o višini zneska pred bremenitvijo TRR plačnika.

Za vsa morebitna vprašanja glede direktne obremenitve smo dosegljivi na tel. št. 03 42 86 454,
e-pošta: darja.mraz@guest.arnes.si, lahko pa se oglasite osebno v računovodstvu vrtca, na naslovu: Kajuhova ulica 5, 3000 Celje.

Dostopnost