Skoči na glavno vsebino

Obveščamo vas, da je Vlada Republike Slovenije dne, 14. 1. 2021 sprejela odločitev o podaljšanju ukrepov za zajezitev in obvladovanje epidemije in sicer do vključno 22. januarja 2021. Vrtci bomo v naslednjem tednu še naprej delovali v zmanjšanem obsegu, kar pomeni, da nadaljujemo z nujnim varstvom tudi v tednu od 18. 1. 2021 dalje.

Na osnovi sklepa župana MO Celje o določitvi izjem ob zaprtju vrtca bomo organizirali minimalno delovanje za otroke Vrtca Anice Černejeve od ponedeljka, 18. 1. 2021, dalje na lokaciji enote Luna, Ljubljanska cesta 48.

Pozivamo vas, da javite prisotnost vašega otroka tisti starši, ki morate opravljati delo in potrebujete nujno varstvo za vašega otroka. Pogoj za sprejem otroka je potrdilo delodajalca (priloga 1) za oba starša (izjema so enoroditeljske družine).

Informacijo nam posredujte najkasneje do petka, 15. 1. 2021, do 9.00, na e-naslov, ki je oblikovan samo za namen organizacije dela v času epidemije: prijave.vrtec@gmail.com

Prijave zbiramo za teden od 18. 1. 2021 dalje.
Starši, katerih otroci vrtec že obiskujejo, ne potrebujete ponovno prinašati potrdil delodajalcev in izjav, da je otrok zdrav. Sporočite le morebitno odsotnost otroka na elektronski naslov.

Ob prijavi je potrebno navesti naslednje podatke (v pomoč vam je lahko obrazec – prijavnica):

  • ime in priimek otroka,
  • skupino v katero je vključen otrok v letošnjem šolskem letu,
  • datum prvega dne prihoda,
  • uro prihoda/odhoda v/iz vrtca, katero morate obvezno upoštevati,
  • morebitne zdravstvene posebnosti otroka.

Vsako spremembo, odjavo ali prijavo morate javiti vsaj en dan prej.

Na dan prihoda otroka v vrtec ste dolžni strokovnemu delavcu oddati urejena potrdila delodajalca in izpolnjeno izjavo, s katero zagotavljate, da boste v vrtec vodili zdravega otroka (priloga 2).

Ob prihodu v vrtec upoštevajte vsa uveljavljena pravila za preprečevanje širjenja okužb (nošenje zaščitnih mask, razkuževanje rok, vzdrževanje varnostne razdalje, ustrezno število oseb v garderobi …).

Neprijavljenih otrok in otrok staršev, ki ne bodo dostavili potrjenega potrdila delodajalca, ne bomo sprejemali.

Starši, ki boste svojega otroka obdržali doma, boste za čas zaprtja vrtca opravičeni plačila vrtca.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Ravnateljica, Vanja Krašovic

Dostopnost