Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši,

obveščamo vas, da boste tekom tedna prejeli na dom vabila na 1. roditeljske sestanke in obvestilo o razporeditvi v oddelke.

1. roditeljski sestanki bodo:

  • v torek,  29. 8. 2023, v enoti Mavrica, Čopova ulica 21, Celje,
  • v torek,  29. 8. 2023,v enoti Sonce, Kajuhova ulica 5, Celje,
  • v četrtek, 31. 8. 2023,v enoti Luna, Ljubljanska cesta 48, Celje,
  • v četrtek, 31. 8. 2023, v enoti Hribček, Hrašovčeva ulica 1, Celje.

Srečanja bodo potekala v oddelku (kratek uvod za starše novincev bo v skupnem prostoru), v katerega bo vključen vaš otrok z novim šolskim letom in bo namenjeno samo staršem, zato vas prosimo, da se sestanka udeležite brez otroka.
Seznanili se boste z vzgojiteljicama vašega otroka, izpostavili morebitna vprašanja ter si izmenjali pomembne informacije o življenju in delu v našem vrtcu oz. v oddelku.

Starši novincev, ki bodo v vrtec prvič vključeni v septembru, oddate vlogo za znižano plačilo vrtca na pristojnem Centru za socialno delo do 31. avgusta. Pri otrokovem osebnem zdravniku opravite tudi zdravniški pregled za sprejem v vrtec. Potrdilo pediatra boste oddali strokovnemu delavcu prvi dan otrokovega prihoda v vrtec, kar je predpogoj za sprejem otroka v oddelek.

Za že vključene otroke na Center za socialno delo sporočite samo morebitne spremembe.

Starše, katerih otroci se letos vključujejo prvič v vrtec, vabimo še k branju vsebin, ki so vam lahko v pomoč:

Prepričani smo, da bomo z odgovornim pristopom vrtca in vas staršev uspešni v prizadevanju, da skupaj vstopimo v ustaljeni ritem življenja in dela v vrtcu,

Lep preostanek poletnih dni.

Ravnateljica, Vanja Krašovic

Dostopnost